Házhozszállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

A termékeket a rendelést követően 3 munkanapon belül adjuk fel. A kiszállításuk futárszolgálattal történik, melynek átfutási ideje a feladástól számított 1-4 munkanap. Ha valamely termék kézhezvétele sürgős, kérjük külön jelezd rendelésnél a megjegyzés rovatban, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy időben megérkezzen a csomag.

A 18 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a házhozszállítás Magyarország területén belül díjmentes. Ebben az esetben az ingyenes szállítási opció automatikusan megjelenik, kérjük ezt válaszd ki a rendelés véglegesítésénél.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadása előtt telefonon fog keresni. Ha nem tudja teljesíteni a kézbesítést, úgy a rákövetkező napon megpróbálkozik vele még egyszer. Ha az első sikertelen kézbesítés során időpontot egyeztettél a futárral telefonon, akkor a futár a veled egyeztetett időpontban megkísérli újra a kiszállítást. Amennyiben elsőre nem tudtad átvenni a csomagot, a második kiszállítási kísérlet díjmentes, azonban a további kiszállítások költségei megegyeznek az alap kiszállítási díjjal.

A házhozszállítás díja: bruttó 1290 Ft.

Kiszállítási partnereink: Sameday, Packeta

0
    KOSÁR