Garancia

JÓTÁLLÁS

A vásárlástól számított 12 hónapon belül belül minőségi okoból fakadóan élni tudsz a garancia lehetőségével. Fontos, hogy a garancia akkor érvényes, ha a termék rendeltetésszerűen volt használva és a minőségi hiba bizonyíthatóan a termék gyártási hibájából fakad. Ebben az esetben visszautaljuk számodra a rendelés teljes összegét – beleértve a szállítási költséget – vagy becserélheted a webshopunkban elérhető ugyanolyan vagy más termékre (különbözet rendezésével). A teendőd mindössze annyi, hogy küldessz nekünk egy képet a hibás termékről a hello@zafreesia.hu email címre és postai úton visszajuttatod azt a címünkre (1035 Budapest, Kerék u.34, 1/1) az eredeti sérülésmentes, hiánytalan csomagolásában. A termék beérkezését követően mi visszautaljuk a rendelés teljes költségét (szállítási költséggel együtt), vagy ha sikerült másik terméket választanod (a különbözet rendezését követően), azt elpostázzuk az általad megadott címre.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell visszaküldeni címünkre (1035 Budapest, Kerék u.34, 1/1). Webshopunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a szállítási költség kivételével a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek (pl. a termék visszaküldésével kapcsolatos postai költségek) a vásárlót terhelik, továbbá a díjmentes házhozszállítás esetében a szállítási költséget (bruttó 1290 Ft) levonjuk a visszautalandó pénzösszegből.

1. Van lehetőség a vásárlástól elállni közvetlenül a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően. Az elállási igény e-mailben a hello@zafreesia.hu címen vagy közösségi felületeinken jelezhető, a rendelési szám megadásával. Ebben az esetben a téged semmilyen költségviselési kötelezettség nem terhel és a rendelés teljes összegét visszautaljuk a neked.

2. Az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell visszaküldeni a címünkre (1035 Budapest, Kerék u.34, 1/1). Webshopunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a szállítási költség kivételével megtéríteni.

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek (pl. a termék visszaküldésével kapcsolatos postai költségek) a vevőt terhelik, továbbá a díjmentes házhozszállítás esetében a szállítási költséget (bruttó 1290 Ft) levonjuk a visszautalandó pénzösszegből.

0
    KOSÁR